UPDATE: Răniții din carambolul din afara localității Costești au suferit multiple traumatisme. Detalii despre starea lor!

Grav accident de circulație la Cioranca. Bilanțul inițial: 7 răniți, între care și copii5 persoane au rămas internate în Spitalul Județean Buzău din cele 6 victime ale accidentului produs marți seară pe DN 2 E 85, în afara localității Costești. Este vorba despre 3 copii, doi băieței și o fetiță, dar și despre două femei  de 26 și 53 de ani.

Toate cele cinci victime sunt rude între ele.  Cel de-al șasea rănit în accidentul de marți seară a refuzat spitalizarea.

Surse din Spitalul Județean Buzău susțin că cei 5 răniți au suferit multiple traumatisme, fiind internați la Ortopedie ori Chirurgie Infantilă. Aceleași surse susțin că victimele ar fi stabile și conștiente.

Un accident în lanț s-a produs marți seară în afara localității Costești. Șoferul  unui Cielo, un bărbat de 35 de ani din Movila Banului, a efectuat o depășre neregulamentară, de aici rezultînd carambolul. În total, în accident au fost implicate 4 mașini, șoferul de 35 de ani a murit iar 6 oameni au fost răniți.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: