UPDATE – ULTIMA ORĂ: DN2 E85, nicio zi fără accident!

accident

UPDATE: Șoferul decedat în accidentul de la Râmnicu Sărat este Ion Gheorghe, consilier local în Primăria Bordești din județul Vrancea. Potrivit primarului comunei, Gheorghe Tătaru, consilierul decedat s-ar fi aflat la volanul autoturismului Logan care se îndrepta dinspre Râmnicu Sărat spre Focșani, fiind lovit de un autocar la volanul căruia se afla un bărbat de 43 de ani din Piatra Neamț. Acesta din urmă, nu a acordat prioritate de trecere. De asemenea, mort este și nepotul consilierului, un adolescent în vârstă de 14 ani.

Printre victime se află și viceprimarul comunei din Vrancea, Adrian Gavrilă. Starea lui nu este cunoscută la acest moment. De asemenea, o a patra persoană rănită în accident este un bărbat de 44 de ani din Brăila, find în prezent în atenția medicilor.

La ora postării acestei știri, la locul accidentului se îndreapta și primarul comunei Bordești, iar noi vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

O nouă tragedie s-a petrecut cu puțin timp în urmă, pe DN2 E85, în zona ‘’Hanului Carpatin”.

Din informațiile primite de la IPJ Buzău reiese că un autocar ce venea din zona Moldovei, în încercarea de a face un popas la ’”Hanul Carpatin” a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism în care erau patru persoane. În urma accidentului un copil de 10 ani a decedat, iar celelalte trei persoane sunt grav rănite.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale SMURD Rm. Sărat, SAJ Buzău și IPJ. Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: