Val de accidente, de sărbători!

Accident rutier, pe DN22, în localitatea Râmnicelu

Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul pe direcția Râmnicelu către Râmnicu Sărat, un șofer în vârstă de 22 de ani, din Vâlcelele, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un șofer în vârstă de 28 de ani, din Râmnicelu.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 22 de ani și a doi pasageri(o femeie și un bărbat, din Râmnicelu) din autoturismul șoferului de 28 de ani. Persoanele au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Accident rutier [16:47, 27.12.2022] pe DN1B, în zona Popas Merei. Din primele date ar fi implicate 5 autovehicule, iar 2 persoane ar necesita îngrijiri medicale.
Revenim cu detalii.

Trafic dirijat la intersecția străzilor bulevardul Unirii cu str. Col. Ion Buzoianu, accident rutier.

Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea autoturismul pe direcția strada Col. Ion B. către Ploiești, un șofer de 66 de ani, din Blăjani, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă pe direcția strada Soroca spre str Col. Ion B.,de către un buzoian în vârstă de 23 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: