Vasile Blaga: „PNL nu va colabora cu Traian Băsescu și PMP”

Vasile Blaga: "PNL nu va colabora cu Traian Băsescu și PMP"Co-președintele PNL, Vasile Blaga a declarat la Buzău că PNL nu va colabora „niciodată” cu Traian Băsescu și cu PMP, convingerea fiind cu atât mai puternică cu cât, spune Blaga, Băsescu ar fi pactizat cu Ponta și ar fi încercat la alegerile trecute să-l scoată din joc pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

„Deși în politică nu trebuie să spui niciodată „niciodată”, aici răspunsul e categoric „nu” când vine vorba de o colaborare cu PMP și Traian Băsescu. În campania electorala noi, după ce democratic l-am desemnat pe Iohannis candidat, îmi aduc aminte clar cum a spus domnul președinte: „Vasile, puteai să găsești pe cineva mai bun”. Probabil pe Ponta”, a declarat Vasile Blaga, la Buzău.

Sâmbătă, Traian Băsescu a fost ales în unanimitate președinte al Mișcării Populare. Deputatul Eugen Tomac este preşedintele executiv al MP, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu şi europarlamentarul Siegfrid Mureşan sunt prim-vicepreşedinţi şi Dorel Onaca este secretar general. Imnul Mişcării Populare este: „Iarba verde de acasă să mă rătăcesc prin lume nu mă lasă”.

„Vă asigur că am şi energie şi dorinţă să continăm procesele de modernizare a României. Am o sugestie, cei care în viaţa lor au fost alături de mine şi încă simt că vor să fie alături de mine să nu ezite, de oriunde s-ar afla să vină la Mişcarea Populară”, a spus preşedintele Mişcării Populare Traian Băsescu.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: