Vezi aici ce a declarat Viorel Ion despre audierile jucătorilor la Comisia de Disciplină!

Vezi aici ce a declarat Viorel Ion despre audierile jucătorilor la Comisia de Disciplină!Antrenorului Gloriei i s-ar părea logică o implicare a instituţiilor statului în dosarul instrumentat în aceste zile de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, în care echipa din Crîng este acuzată că ar fi aranjat 10 partide, sezonul trecut, pentru cîştiguri la pariuri. Viorel Ion crede că o eventuală anchetă a D.N.A.-ului ar fi normală şi ar lămuri şi mai mult lucrurile.

Normal că trebuie şi o implicarea a D.N.A.-ului! Din ce mă uit şi eu la televizor de 2 ani încoace, dacă erau sume mai mari de 1 milion de euro, e normal să se implice şi D.N.A.! Dar acolo nu se regăseşte nici un ban, nu sînt bani! Ce să fie, declaraţiile a 3-4 jucători care sînt supăraţi? – a spus Viorel Ion după meciul de miercuri, cu Farul (0-0).

Lui Viorel Ion i s-a părut ciudat şi felul în care au decurs audierile elevilor săi, convocaţi pînă acum la Comisia de Disciplină: „E clar că la ce se scrie în acel rechizitoriu nu poţi să faci aşa ceva decît dacă era implicată şi echipa adversă. Este logic, n-ai cum! Mai nou, celor interogaţi li s-a spus că antrenorul are cu ei un semn al sticlelor, că făceam eu semne cu sticla şi beam apă nu ştiu cum. Vă daţi seama ce ridicol este, dar nu vreau să intru mai mult în amănunte cu ce i-a întrebat pe jucători. Dar revin, ca noi, să fi putut aranja atîtea meciuri, fără implicarea adversarului, nu se poate!”

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: