Vezi aici programul vizitei de sâmbătă a șefilor PNL, Vasile Blaga și Alina Gorghiu!

blaga-vasileCo-președinții Partidului Naţional Liberal Alina Gorghiu și Vasile Blaga vin sâmbătă la Buzău și la Râmnicu Sărat, pentru a se întâlni cu membrii PNL din județul nostru. Cei doi co-președinți vor fi însoțiți de prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu, buzoianul susținut de PNL pentru funcția de premier și de secretarii generali Gheor­ghe Flutur și Marian Petrache.

Vizita delegației liberale va începe în muncipiul Buzău, la ora 10,00, la Stațiunea de Dezvoltare – Cercetare pentru Legumicultură Buzău, unde liderii partidului vor participa la o acţiune civică de plantare a unor pomi fructiferi, în cadrul acțiunii „România prinde rădăcini”.

Începând cu ora 11.00, liderii Partidului Național Liberal vor vizita o fabrică de confecții cu 200 de angajați din municipiul Râmnicu Sărat, iar de la ora 12.00, la Primăria municipiului, se  vor  întâlni cu membri de partid din acest oraș și din comunele limitrofe.

Începând cu ora 15.00, va avea loc ședința Birourilor Reunite ale PNL Buzău, cu participarea celor cinci invitați de la centru, în cadrul căreia se va face o analiză a activității organizației județene a Partidului Național Liberal și se va discuta pe tema unei bune implementări a protocolului de fuziune la nivelul județului Buzău. 

Ultimul punct al vizitei se va desfăşura începând cu ora 16,30, când va avea loc întâlnirea cu membri de partid din județul Buzău.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: