Vezi cine a câștigat concursul „I like Buzău”, organizat de TSD!

castigatoriConcursul inițiat de tinerii social democrați din Buzău, menit să promoveze atracțiile turistice ale județului a ajuns la final, având un real succes între internauți.

Succesul acestui proiect se masoară in sutele de like-uri pe care participantii le-au primit pentru fotografiile care i-au facut castigatori. Cei care s-au straduit sa promoveze cat mai bine locurile minunate din judet si care au iesit invingatori au fost premiati deja. Ei sunt : Gherase Ion (locul trei), Serban Claudia Elena (locul doi) si Stefan Cristian (locul intai).

Acesti tineri au dovedit faptul ca un cetatean implicat, care isi iubeste locurile natale, nu tine cont de varsta. Ei sunt un exemplu pentru fiecare dintre noi, care, uneori uitam sau nu vrem sa recunoastem faptul ca suntem norocosi sa avem noi aceste minunatii ale naturii. Fie pentru peisaje, fie pentru cladirile cu o arhitectura deosebita, fie pentru locurile de agrement, fie pentru atractiile turistice, fie pentru personalitatile pe care ni le ofera, Buzaul merita din partea noastra un Mare LIKE – au anunțat tinerii social democrati.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: