Victorie la scor pentru Gloria Buzău, în primul amical din Bulgaria!

Gloria Buzău a debutat cu dreptul în stagiul de pregătire pe care îl efectuează la Nisipurile de Aur, în Bulgaria. Trupa din Crâng a câștigat, miercuri, 1 februarie 2023, prima partidă de verificare. Jucătorii antrenați de Adrian Mihalcea au trecut cu scorul de 3-0 (2-0) de formația bulgară Dobrudzha Dobrich, penultima clasată (locul 17) în liga a doua din țara vecină, după 17 etape.
Pentru Gloria Buzău au punctat nou-veniții Andrei Pandele (Unirea Constanța) și Joseph Godwin (UTA), în minutele 19, respectiv 39, iar rezultatul final a fost decis de execuția lui Valentin Munteanu, venită în minutul 80.
De remarcat că Mihalcea a început amicalul cu bulgarii cu cinci jucători noi. În primul ”11” s-au regăsit noutățile Rusu, Pandele, Greu, Fulop și Godwin. Nu au fost însă utilizați Victor Angelov, Dragoş Lazăr şi Bogdan Brîncoveanu.
A doua partidă amicală din cantonamentul de la Nisipurile de Aur este programată duminică, 5 februarie 2023, când Gloria va întâlni o echipă din primul eșalon al Bulgariei, Spartak Varna.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: