Constantin Toma: ”Trebuie să ne apucăm de treabă”

descărcare (1)”Trebuie să ne apucăm de treabă”, a fost mesajul postat de Constantin Toma pe pagina sa de Facebook, după aflarea primelor rezultate provizorii. „Le mulţumesc tuturor buzoienilor care au venit azi la vot. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine. Este o onoare, dar şi o mare responsabilitate. De mâine trebuie să ne apucăm de treaba. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem în Buzău. Nu avem niciun moment de pierdut. Aşa cum am spus tot timpul, pe mine mă interesează mai mult administraţia şi mai puţin politica. Avem o echipă foarte bună. Am mare încredere că împreună vom reuşi să facem toate lucrurile pe care ni le-am propus.

Le mulţumesc colegilor mei din partid care au muncit enorm în această campanie. Nu aş fi câştigat fără ei. Victoria această este şi a lor. Le mulţumesc tuturor personalităţilor care au venit alături de noi şi care ne-au oferit sprijinul şi încrederea lor. Îi mulţumesc domnului preşedinte Ciolacu pentru încrederea pe care mi-a arătat-o. Am convingerea că va reuşi să ducă la bun sfârşit proiectul de reformă al partidului pe care l-a început. Eu voi fi alături de el. Mulţumesc!”, a scris pe facebook Constantin Toma, noul primar al Buzăului.

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a mulțumit, de asemenea, buzoienilor pentru votul acordat și membrilor partidului pentru efortul depus în campanie. „Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în PSD şi ne-au acordat astăzi votul lor. Îi felicit şi le mulţumesc membrilor noştri de partid, care vreme de câteva luni au muncit enorm şi s-au implicat total în această campanie”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Constantin Toma obținut un procent categoric de 41,51% din voturi, Ovidiu Anghel 17,99%, iar independentul Constantin Ionescu a luat 13,74% din opțiunile electorilor buzoieni. La Rîmnicu Sărat, pesedistul Sorin Cîrjan a obținut 63,34% în timp ce liberalul Ionuț Iuga 16,37%. 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: