Cum poate familia Mocanu să preia PMP Buzău pe mâna senatorului UNPR Constantin Popa

mocanu_adevarul_ro_90414900Mult discutata fuziune la nivel național a UNPR-ului cu PMP-ul lui Traian Băsescu ar putea produce la Buzău mișcarea pregătită de luni de zile de familia Mocanu.

Comisarul şef în rezervă Ion Marin, numit preşedinte interimar al PMP Buzău înaintea alegerilor locale, a renunțat la conducerea organizaţiei încă de acum o săptămână, invocând motive personale, fără legătură cu fuziunea dintre PMP şi UNPR. Ion Marin mai spune că nu a fost interesat să preia cu drepturi depline conducerea organizației. În același timp, însă, este știut că fostul șef al IPJ Buzău ar fi în cărți pentru preluarea conducerii Poliției Locale, alături de alți doi polițiști în rezervă în acest moment, iar o funcție de conducere într-un partid ar fi fost incompatibilă cu calitatea despre care vorbim.

În acest moment, PMP Buzău ar fi condusă doar de secretarul organizației. Abia săptămâna viitoare, după congresul care va definitiva fuziunea efectivă a celor două partide, PMP și UNPR, se va ști cine va prelua conducerea PMP la Buzău. Unele surse dau ca sigură desemnarea senatorului Constantin Popa, care spune că se va conforma oricărei decizii care va fi luată la vârful partidului din care face parte. Pe de altă parte, se întețesc zvonurile că familia Mocanu își dorește PMP Buzău. Astfel că, având în vedere relația de prietenie între senatorul UNPR Constantin Popa și familia Mocanu, cu care a fost pe punctul de a prelua conducerea PNL Buzău acum câteva luni, cu suportul doctorului Ion Vasile, nu este exclus ca în câteva zile zvonurile să se transpună în practică.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: