CUTREMUR ÎN PNL. Cristinel Romanescu a fost înlocuit în funcția de copreședinte al partidului

badulescu-dorinCutremur pe scena politică buzoiană. Copreședintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, a fost înlocuit din funcție, în locul său fiind propulsat Dorin Bădulescu.

Decizia de a –l da jos pe Romanescu a fost luată la București de capii partidului, care au ținut cont, probabil, de tensiunile din PNL Buzău existente de la înființarea formațiunii.

La Buzău, în noul PNL, cele două aripi formate din liberalii tradiționali pe de-o parte, și pe de altă parte  din foștii democrat liberali nu s-au înțeles niciodată, la un moment vechii liberali făcând diligențe chiar ca Cezar Preda să fie aruncat din funcția de copreședinte al organizației.

Iată, la scurt timp de la aceste discuții, Preda este încă în funcție, în timp ce Romanescu a pierdut și funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău și pe cea de copreședinte al PNL Buzău.

Chiar și așa, Cristinel Romanescu a anunțat marți că nu va pleca din PNL, preferând să lupte alături de echipa formată din liberalii tradiționali pentru câștigarea alegerilor la Buzău în anul 2016.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: