Organizația municipală a PNȚCD Buzău și-a desemnat președintele

conferinta-pntcdMirela Slate este președinta organizației municipale a PNȚCD Buzău. Ea și-a prezentat principiile politice în cadrul conferinței de presă organizată vineri, la noul sediul al PNȚCD Buzău.

Pornind de la principiile doctrinare formulate de Iuliu Maniu-democrația desăvârșită, morala creștină, patriotismul luminat și dreptatea socială, președinta organizației municipale a PNȚCD Buzău va milita pentru “unitate și autonomie, inițiativă și cooperare,responsabilitate și disciplină, competență și moralitate, eficiență, transparență, pragmatism și valorificarea tradiției în scopul realizării unui partid puternic și modern”.

Mirela Slate consideră că “este esențial ca modul său de adresare către alegători să fie orientat către conceptul politic nou ”de FAMILIE-COMUNITATE-ȚARĂ”.

”PNȚCD consideră că România își poate regăsi demnitatea națională și poate porni pe un drum al prosperității economice și sociale doar în condițiile în care țara va avea ca formă de organizare monarhia constituțională. În acest sens, susținem ideea organizării unui referendum național pentru stabilirea formei de guvernământ în România. Referendumul poate oferi României șansa ieșirii din actuala criză morală și confuzie politică”.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: