PNȚCD-Buzău vizează PRIMĂRIA BUZĂU

marius-vlasceanuPNȚCD Buzău este pregătit să intre în lupta electorală. Unul din principalele obiective ale politicii sale este câștigarea fotoliului de primar, din cadrul Primăriei Buzău.

Economistul Marius Vlăsceanu, secretarul Organizației PNȚCD-Buzău, propune schimbarea politico-administrativă de la Palat. Nemulțumit de cum se desfășoară activitatea din cadrul Primăriei Buzău, acesta se adresează buzoienilor cu propuneri importante, consideră el, pentru cetățeni.

“Consider că a venit vremea să se schimbe realmente ceva în bine în acest oraș. Eu pot efectiv să aduc o schimbare, însă pentru asta este imperios necesar ca și cetățenii să se implice activ printr-un efort sistematic depus…Până la urmă este bine ca toți să realizăm ceea ce ne dorim…un oraș curat,educat,sănătos și lipsit de coruptie.Este un deziderat pe care îl voi înfăptui pentru că așa trebuie,asa e normal…În prezent, mă pregătesc intens pentru a dovedi cetățenilor că pot să-i reprezint în Primărie și, de asemenea, îmi propun să devin prietenul cetățeanului, ajutându-l atunci când acesta are mai mare nevoie…Voi elimina și acele așa zise ,,audiențe,,, aș vrea ca orice cetățean să vină la mine când poate și când vrea așa cum vii la un prieten….asta voi face dacă voi câștiga Primăria….Mai multe nu promit, fiindca eu sunt omul faptelor,de vorbe m-am săturat”, a declarat candidatul PNȚCD Buzău la Primăria Buzău, pentru alegerile de anul viitor.

Marius Vlăsceanu ne-a deconspirat câteva din direcțiile programului său de dezvoltare a orașului Buzău: acestea se vor manifesta în economie, învățământ, sănătate și, nu în ultimul rând, în sistemul social buzoian.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: