Schimbare de atitudine sau o liniște aparentă în politica buzoiană?

RosioruDupă mai bine de o săptămână de la noua coaliție politică dintre UNPR și PP-DD, la Buzău e liniște. Suspectă, dacă ne amintim termenii în care s-au despărțit protagoniștii acestor două partide. Întrebat despre situația actuală a UNPR-ului, senatorul Constantin Popa ne-a declarat că momentan nu s-au petrecut niciun fel de schimbări la nivel local, deoarece a trecut puțin timp de la semnarea acordului de unificare la nivel central.

 La rândul lui, Silviu Roșioru, a avut o poziție rezervată declarativ, dar a comunicat că, din punctul său de vedere, nu vor fi probleme administrative. El este pregătit să predea tot ceea ce înseamnă documentele partidului, sediu și orice altceva împlică fuziunea celor două partide.

 “În ceea ce privește poziția de co-președinte al UNPR Buzău, nu iau în calcul să am această pretenție. D-l senator Popa a muncit mult, a construit singur ceea ce este astăzi organizația UNPR Buzău. A fost mai isteț și mai iute în a face mișcări politice la momentul oportun. Eu unul mă voi ocupa să reprezint cel mai  bine pe cei ce m-au ales să le reprezint interesele ca și consilier local. Pentru conducerea UNPR, însă, voi sta în eșalonul doi”, ne-a declarat Silviu Roșioru.

 Dacă lucrurile se vor desfășura întocmai declarațiilor, vom vedea!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: