Senatorul Constantin Popa, după înscrierea în PRU: „Nu pot fi discipolul lui Băsescu! Categoric nu!”

11698527_10200690745469038_3089394391981073803_nSenatorul de Buzău, Constantin Popa, s-a înscris în Partidul România Unită, după ce UNPR a fuzionat prin absorbție cu PMP-ul lui Băsescu, iar tentativa de intrare în PNL a eșuat.

Bine ai venit, Constantin! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Senatorul (Buzău) Constantin Popa a ales să iasă din PMP și s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici!„, a scris președitele PRU, Bogdan Diaconu pe Facebook.

La scurt timp, după ce au început să curgă mesajele, unele de susținere, altele nu, Constantin Popa a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

M-am înscris în Partidul România Unită! Celor care se vor grăbi să mă facă traseist, le aduc aminte că eu nu am plecat niciodată din UNPR. Când UNPR a dispărut, fiind înghițit de PMP, am ales să-mi văd de drumul meu. Nu pot fi discipolul lui Băsescu! Categoric nu! Am ales Partidul România Unită, pentru filonul său naționalist, care îmi permite să mă exprim așa cum am făcut-o și până acum în activitatea parlamentară. Toate legile pe care le-am promovat, au purtat o amprentă naționalistă. Asta vreau să fac și-n continuare, și-i invit pe cei care vor, să vină alături de mine!„, a scris senatorul de Buzău.

Popa a fost ales senator pe listele PP-DD, a trecut la UNPR, recent a cochetat cu PNL, pentru ca  în final să aleagă PRU, partid cu care, probabil va încerca să obțină un nou mandat de parlamentar.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: