Sorin Cîrjan, primarul Mun. Rm. Sărat: „Ați decis ieri, printr-o participare importantă la vot, că drumul pe care vom merge în următorii ani este un drum al adevărului și al unității în comunitate”

Dragi râmniceni,

Ați decis ieri, printr-o participare importantă la vot, că drumul pe care vom merge în următorii ani este un drum al adevărului și al unității în comunitate.

Rezultatul scrutinului electoral de ieri a situat pe primul loc Alianța PSD – Pro Râmnicu Sărat atât la funcția de primar, unde a obținut 52%, cât și pentru Consiliul Local, cu cele 48% din voturile exprimate, echipa noastră reușind să obțină 11 funcții de consilier. Astfel, vom avea o majoritate cu care vom decide viceprimarul, dar vom putea lua decizii și în ceea ce privește viitorul orașului în următorii 4 ani.

Vă mulțumim pentru încrederea acordata și va asigurăm că nu va vom înșela așteptările! Vom merge înainte cu demnitate, din respect pentru lege și adevăr, pentru că dumneavoastră ați decis asta!

Să lăsăm în urmă toate lucrurile urâte care s-au făcut și s-au spus și să ne vedem fiecare de treabă!

Avem atâtea de făcut, iar Râmnicul are nevoie de noi, toți! Haideți să ne apucăm de treabă și împreună să ducem Sus Râmnicul!

Sorin Cîrjan

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: