Adrian Robert Petre: NEHOIENII AU CAMPIONI AI FOTBALULUI ȘI AI VIEȚII!

Am avut marea bucurie și onoarea deopotrivă să fiu împreună cu nehoienii la premierea foștilor fotbaliști de la echipa C.S. Carpati Nehoiu prin Programul de mentorat sportiv ”Campionii fotbalului și ai vieții”, pe care l-am inițiat alături de colegii mei de la Asociația Județeană de Fotbal Buzău!
Privindu-i pe ei și pe sutele de nehoieni prezenți alături de primarul lor, domnul Milea Ionut, să-și susțină campionii de ieri și de azi, văzându-le entuziasmul cu care au trăit acest eveniment, văzându-i atât de implicați și de uniți, strânși laolaltă într-un număr atât de mare, mi-am dat seama încă o dată ce rol deosebit joacă fotbalul și cât de norocoși suntem că îl putem cultiva și dezvolta ca parte a identității noastre locale.
Am crezut și voi crede mereu că fiecare comunitate își are propriile simboluri și caracteristici, care o fac mai puternică și durabilă. Iar unul dintre aceste simboluri este fotbalul. Cel care este mai mult decât un sport și care are deosebitul darul de a ne oferi atât de multe beneficii și momente memorabile.
Ziua de ieri de la Nehoi a dovedit-o încă o dată!
Stimați campioni ai fotbalului și ai vieții,
Dragi nehoieni,
⚽ Papucica Cornel
⚽ Posea Traian
⚽ Negru Ion
⚽ Vlaicu Aurel
⚽ Dragoi Gheorghe
⚽ Negoita Gheorghe
⚽ Matei Ion
⚽ Cristian Ilie
⚽ Stanciu George
⚽ Manea Cornel
⚽ Dutu Gheorghe
⚽ Urjan Ion
⚽ Zota Stefan
⚽ Coman Gheorghe
⚽ Radu Stelian
⚽ Dihoru Cornel
⚽ Stefan Viorel
⚽ Topan Constantin
⚽ Carstea Ion
⚽ Carstea Aurel
⚽ Penes Florin
⚽ Parvu Virgil
⚽ Mihaila Danut
⚽ Floroiu Dorel
⚽ Stan Gabriel
⚽ Podeanu Liviu
⚽ Oancea Cristi
⚽ Plapana Marius
⚽ Batraneanu Ion
⚽ Bratosin Gheorghe
⚽ Tacea Ionut
⚽ Pana Gheorghe
⚽ Betenghe Mihai
⚽ Ungureanu Petrica
⚽ Catana Adrian
⚽ Tacea Aurel
⚽ Kerekes Constantin
⚽ Niculescu Daniel
⚽ Kaizar Mugurel
⚽ Dragulin Cosmin
⚽ Saiu Cornel (post mortem)
⚽ Posea Jean (post mortem)
⚽ Nelus Stefan (post mortem)
Vreau să știți că vă sunt și vă suntem recunoscători pentru tot ce ați făcut și continuați să oferiți fotbalului și comunităților dumneavoastră. Oameni ca dumneavoastră, atât de muncitori și de dedicați, sunt cei care fac ca Buzăul să se dezvolte și ne fac pe toți mândri că suntem buzoieni. Dumneavoastră sunteți campionii noștri! Meritați tot respectul nostru și aprecierea! Ca întotdeauna, aveți în mine un sprijin și un susținător!
De asemenea, celor doi foști fotbaliști, Saiu Cornel și Posea Jan, trecuți în neființă, le transmit un gând pios. Fie ca amintirea lor să fie veşnică!
#Buzău și #Buzoieni
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: