AJF: Liga a 4-a, cea mai puternică din ultimii ani

În acest sezon competițional, Liga a 4-a este cea mai puternică din ultimii ani, spun reprezentanții Asociației Județene de Fotbal. „Datorită promovării Gloriei Buzău în Liga a-2-a, și retrogradării CSM Rm. Sărat din Liga a 3-a, competiția noastră a avut de numai de câștigat. Jucători precum Cîmpeanu și Ioniță (ex-Gloria), Lungoci (CSM rm. Sărat), care anul trecut evoluau in Liga a 3-a, au ajuns acum la echipele fruntașe ale primei ligi județene. Dacă la CSM Rm. Sărat era de așteptat că se va lupta pentru locurile de promovare, surpriza cea mai mare vine de la nou promovatele din acest sezon”, potrivit paginii Facebook AJF.

Gloria Vadu-Pașii este pe locul 3, la numai 5 puncte de liderul Voința Lanurile. Celelalte trei nou-promovate, Fortius-Partizanul Merei, Unirea Stîlpu și Voința Limpeziș se poziționează și ele în partea superioară a clasamentului ocupând locurile 5, 8, respectiv 9. După 11 etape, lider este Voința Lanurile, secondată de CSM. Rm. Sărat iar podiumul este completat de Gloria Vadu Pașii.
În Liga a 5-a s-au format 3 serii, fiecare având câte 12 echipe. S-a renunțat la sistemul cu 3 ligi județen, astfel, Liga a 5-a și a 6-a s-au comasat. Nivelul competițional a crescut, iar rezultatele nu au încetat să apară. După 9 etape în seria I, primele 3 clasate: Victoria Boboc, Unirea Zorești și Progresul Beceni, au același număr de puncte. În seria a II-a, Pescărușul Luciu este lider, iar diferența dintre locul 2, ocupat de Luceafărul C.A. Rosetti și Locul 5, Unirea Mărăcineni, este doar de 3 puncte. În seria a III-a, lider este Avîntul Zărnești, iar pe locul al 2-lea se află cu Voința Cochirleanca, ambele au același număr de puncte. Locul 3 Flamura Racovițeni și locul 6 Voința Valea Râmnicului, sunt despărțite de două puncte.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: