Amical cu 5 goluri între FC Buzău și Dinamo, pe stadionul din Crâng

Amical spectaculos ieri, pe stadionul din Crâng, între FC Buzău și Dinamo București. Antrenorii Cristi Pustai și Mircea Rednic au convenit ca reprizele să dureze câte 60 de minute, pentru  a fi rulați toți jucătorii din loturile celor două echipe.

FC Buzău a început mai bine meciul și chiar a surprins Dinamo, reușind să marcheze încă din minutul 8 al primei reprize, când Alin Cârstocea a profitat de o nesincronizare în apărarea ”câinilor” și a făcut 1-0. Avantajul nu s-a menținut însă prea mult. Bucureștenii au restabilit egalitatea în minutul 35, în urma unei erori individuale a aceluiași Cârstocea, în cercul de la centrul terenului. Dinamo a pornit pe contraatac, balonul a ajuns la Deian Sorescu, iar acesta l-a învins pe portarul Relu Stoian cu un șut la colțul lung din careu.

Scorul la pauză a fost 1-1, dar Dinamo a venit mult mai motivată de la cabine și a reușit să puncteze de două ori la rând. În primă fază s-a făcut 2-1 după un autogol surprinzător al lui Sebastian Ghinga, în minutul 24 al reprizei a doua. Moralul buzoienilor a fost afectat și s-a făcut 3-1 pentru echipa lui Rednic, în urma unei noi nesincronizări în apărare. Tomas Vestenicky a marcat în minutul 47 al părții a doua, când a fost găsit singur în careul formației lui Cristian Pustai.

Buzoienii au forțat pe final și au reușit să mai marcheze un gol,. În minutul 53 al reprizei a doua, Modibo Keita a ieșit în evidență cu cel mai frumos gol al partidei. A trimis aproape de vinclu din afara careului. FC Buzău a cedat astfel cu 2-3 în fața lui Dinamo.

Următorul meci din Liga 2, aduce pentru FC Buzău confruntarea din deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr, care va avea loc duminică, 21 noiembrie, de la ora 11:30. FC Buzău se află pe locul 5 în campionat, cu 25 de puncte.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: