Amicale numai bune: Victorie şi egal pentru H.M. Buzău în testele cu SCM Piteşti

faza hmHandbal Municipal a obţinut o victorie şi a terminat la egalitate în celălalt joc în cele două meciuri amicale pe care le-a disputat marţi seară şi miercuri dimineaţă, la Sala Sporturilor, cu SCM Piteşti. În prima partidă, elevele lui Romeo Ilie s-au impus la limită, scor 30-29, iar în jocul al doilea după 60 de minute, a fost egal, 39-39. Cu prilejul acestor două jocuri, antrenorul Romeo Ilie a rulat tot lotul de jucătoare, inclusiv pe Simona Duţă, care a bifat primele apariţii după accidentarea la faţă suferită în jocul cu Neptun Constanţa, purtînd o mască confecţionată special.

Antrenorul Romeo Ilie a fost de părere că cele două teste au picat cum nu se putea mai bine pentru echipa sa: „Au venit la fix aceste două jocuri, pentru că veneau după o pauză foarte lungă şi simţeam nevoia să reintrăm în condiţiile de joc. E drept că am intrat mai greoi după o pauză aşa de lungă, dar ne-a prins foarte bine şi sperăm să remediem cît mai repede deficienţele pe care le-am observat de-a lungul celor două jocuri”.

Handbal Municipal va mai disputa un nou meci de verificare sîmbătă, în deplasare, în compania echipei de Liga Naţională Unirea Slobozia.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: