Atleta Marina Baboi, din Buzău, medaliată la Balcaniada de cadeți din Serbia

atleta-marina badoiSportiva buzoiană Marina Baboi a reușit să cucerească două medalii la Balcaniada de cadeți din Serbia. Atleta a reușit să câștige medalia de argint la proba de 100 de metri plat și bronz, cu echipa, la ștafeta de 4 x 100 de metri. O altă atletă din județul Buzău, Iulia Drăgoi, s-a clasat pe locul patru la cursa de 2.000 de metri obstacole.
Sâmbătă, la Sremska Mitrovica, în Serbia, Marina Baboi, în vârstă de 16 ani, a cucerit două medalii la Balcaniadă, în ambele probe la care a luat startul. Tânăra atletă de la LPS Buzău a încheiat a doua, după grecoaica Sofia Iosifidou, cursa de 100 de metri plat, obţinând medalia de argint şi titlul de vicecampioană balcanică.
Totodată, cu Marina Baboi, Andreea Micloş, Adelina Sandu şi Ioana Manoliu în componenţă, ştafeta de 4 x 100 de metri a României a terminat cursa pe locul 3, cucerind medalia de bronz.
De remarcat că, în 2013, la Balcaniada de cadeţi de la Edirne, Turcia, Marina a bifat tot două medalii, aur la 100 de metri şi bronz la ştefeta de 4 x 100 de metri.
Rezultat foarte bun a obţinut şi cealaltă atletă din județul Buzău prezentă la Balcaniada de la Sremska Mitrovica, Iulia Drăgoi. Rîmniceanca a terminat pe locul 4 cursa de 2.000 de metri obstacole. În total, la Balcaniada din Serbia au participat sportivi din 16 ţări. Cu 16 medalii obținute, România s-a clasat pe locul 2 în clasamentul pe medalii.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: