Bani la final de an pentru FC Buzău

FC Buzău pare să aibă un final de an lipsit de griji financiare. Clubul de fotbal din Crâng au primit, ieri, din partea Consiliului Municipal Buzău 460.000 de lei pentru susținerea activității sportive.

Banii vor fi împărțiți între echipa de seniori, participantă în Liga a 2-a și cele de juniori, participante în campionatele naționale rezervate categoriilor de vârstă Under 15, Under 17 și Under 19. Suma alocată este aferentă ultimului trimestru al anului și acoperă, practic, prima jumătate a sezonului.

De asemenea, FC Buzău a primit 200.000 de lei și din partea Consiliului Județean, la ultima ședință ordinară a anului.

FC Buzău a preluat, prin concesiune, locul în eșalonul secund al SCM Gloria Buzău și este deținută, în proporții egale, de 40 la sută, de Consiliul Local Municipal Buzău și Consiliul Județean, restul de 20 la sută fiind contribuția unui investitor privat.

Echipa din Crâng se află pe locul 5 în Liga 2 după primele 16 etape, la egalitate cu Steaua, ocupanta poziției a 6-a, și la două puncte peste FC Miercurea Ciuc. În principiu, aceste trei echipe se luptă pentru ultimele două locuri care duc în play-off-ul de promovare.

FC Buzău are ca obiectiv promovarea în Liga 1, într-un interval de trei ani.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: