Eșec previzibil pentru Handbal Club Buzău, la Focșani

Înfrângere previzibilă pentru Handbal Club Buzău, la Focșani, în primul meci oficial din 2022.

Cu un lot afectat de infectările cu Covid-19, cu patru jucători de la echipa secundă aduși pentru a se încadra în limitele stabilite de Federație, echipa buzoiană nu a putut ține piept formației CSM Focșani, un adversar net superior. Ieri seară, în Sala Polivalentă din Focșani, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naționale, a treia a returului, Handbal Club Buzău a cedat cu scorul de 19-25 (9-15) în fața gazdelor de la CSM.

Cu un start controlat de buzoieni, care au și condus în primele minute, meciul a intrat, apoi, sub controlul total al vrâncenilor care, până la pauză, s-au desprins la șase goluri, 15-9. De parcă situația n-ar fi fost și așa dramatică, lucrurile s-au complicat și mai mult la ultima fază a primei reprize, când Barros a fost atacat brutal și accidentat. Din păcate, portughezul n-a mai putut continua după pauză, când Buzăul n-a mai contat, iar Focșaniul a obținut o victorie care nu a fost pusă la îndoială de nimeni: 25-19.

Duminică, de la 17.30, la Sala Sporturilor, în urmă­toarea etapă, într-un meci care a devenit extrem de important, Handbal Club Buzău o va întâlni pe Universitatea Cluj.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: