Este oficial: Ovidiu Mihăilă este noul antrenor principal al echipei de handbal feminin a Gloriei Buzău

Clubul din Crâng a semnat contractul cu Ovidiu Mihăilă, tehnicianul de 46 de ani, originar din Sighișoara, pe o perioadă de 11 luni. Mai exact, el este noul antrenor principal al echipei de handbal feminin a Gloriei Buzău. Ovidiu Mihăilă a fost prezentat oficial astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată la sediul clubului. Fostul tehnician al echipei de handbal masculin Steaua București va antrena, pentru prima dată în cariera sa, o formație feminină. Ovidiu Mihăilă a explicat și ce anume l-a determinat să aleagă Buzăul și mai ales o echipă de handbal feminin:

Ovidiu Mihăilă care a pregătit și naționala de tineret a României, la masculin, calificându-se la Campionatul Mondial din 2015, are de pregătit la Buzău, alături de  antrenorul coordonator, profesor Radu Bogdan și antrenorul secund, Romeo Ilie, jucătoare cu nume, grație transferurilor perfectate de clubul din Crâng. Romeo Ilie a declarat în cadrul conferinței că Ovidiu Mihăilă reprezintă cea mai bună alegere pe care clubul buzoian a putut-o face și a explicat cum au decurs negocierile:

Noul antrenor principal Ovidiu Mihăilă a amintit totodată că vizează și o participare la o competiție europeană însă, spune el, acest pas trebuie gândit foarte bine, iar momentul trebuie și acesta foarte bine ales.

Ovidiu Mihăilă a făcut cunoștință cu fetele în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Handbalistele Gloriei Buzău vor începe primul meci de pregătire săptămâna viitoare, urmând ca în perioada 16-17 august să participe la un turneu de pregătire la Brașov. Aici fetele antrenate de Ovidiu Mihăilă și echipa sa vor juca cu formațiile Corona Brașov, HCM Slobozia și Rapid București. Mai apoi pe 22-23 august va avea loc la Buzău un alt turneu de pregătire în compania echipelor Dunărea Brăila, CSM Slatina și CSM Galați.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: