FOTO: Suporterii buzoieni vor avea o surpriză astăzi, când vor vedea noua față a stadionului ,,Gloria”

Stadionul Gloria va fi gaza partidelor care se vor disputa în cadrul turneului preliminar UEFA Region`s Cup. Selecționata Buzăului va juca în fața propriilor suporteri în zilele de 16, 19 şi 22 septembrie, cu selecționatele Irlandei, Angliei și Slovaciei. S-a muncit intens pentru acest turneu internațional, dar și pentru ca buzoienii să aibă parte de un stadion la standarde europene. ,,5 jocuri se vor discuta pe stadionul Gloria și un joc sâmbăta viitoare în ultima etapă, la Râmnicu Sărat pe ,,Municipalul” din această localitate. Mulțumim domnului primar și celor de la SCM Gloria, ne-au dat concursul și stadionul arată exact ca pentru un joc sub egida UEFA. S-au făcut multe modernizări la stadion. În primul rând gazonul, apoi foarte multe dotări, de la vestiare până la tribuna oficială și astăzi suporterii și buzoienii vor avea o surpriză când vor vedea o nouă față a stadionului”, a declarat Adrian Petre preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău.

Primul turneu organizat sub egida UEFA la Buzău astăzi cu orele 15:00, cu jocul de deschidere între selecționatele Slovaciei și Angliei, iar de la 19:30, selecționata județeană a Buzăului va da piept selecționatei Irlandei, care de 3 ediții joacă finala competiției câștigând-o în anul 2015, în 2017 a fost învinsă în finală de Croația. UEFA Region`s Cup este o competiție dedicată echipelor practicante de fotbal amator, organizată de UEFA.

AJF Buzău: 

  • Portari: Marius Gentă (Victoria Munteni), Ionuţ Guiu (Petrolul Berca)
  • Fundaşi: Alexandru Crăciun (Team Săgeata), Ionuţ Istrate (Voinţa Lanurile),  Cosmin Milea (Voinţa Lanurile), Ion Ştefan (CS Cornu), Georgian Vişteanu (Team Săgeata),Cristian Zaplaic (Team Săgeata).
  • Mijlocaşi:Georgian Alin Bălan (Avâtul Zărneşti), Vladimir Butufei (CS Păuleşti) Cristian Gavrilă (CS Cornu), Dragoş Ioniţă (SCM Gloria Buzău), Gabriel Mihăescu (Metalul Buzău), Mihai Modruz (Petrolul Berca), Ionuţ Stancu (Team Săgeata), Irinel Voicu (Montana Pătârlagele)
  • Atacanţi: Mihai Babageanu (SCM Gloria Buzău); Andrei Băcioiu (CS Cornu), Sorin Butiseacă (Team Săgeata), Andrei Ciobanu (CS Păuleşti), Constantin Paşa (Tricolorul Gălbinaşi).
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: