Gloria Buzău întâlnește acasă Concordia Chiajna, în etapa a 9-a a Ligii a 2-a

stadion-gloriaDupă meciul de săptămâna trecută, din „Regie”, împotriva Rapidului, după opt etape SCM Gloria Buzău rămâne în continuare pe podium. Sâmbătă, 28 septembrie, pe fotbaliştii noştri îi aşteaptă o nouă provocare, confrunarea de pe teren propriu cu CS Concordia Chiajna, în etapa a 9-a a Ligii a 2-a. Partida se va disputa pe stadionul „Gloria”, începând cu ora 11:00. Echipa buzoiană mizează mai mult ca oricând pe prezenţa suporterilor şi pe sprijinul acestora. În acest sens, SCM Gloria Buzău anunţă punerea în vânzare a abonamentelor şi a biletelor pentru meciul de sâmbătă. Preţurile abonamentelor sunt următoarele: Peluze: 70 lei (sector 17); Tribuna 120 lei (sector 25); Tribuna I: 150 lei (sector 6); Tribuna 0: 200 lei (sector 6) Comanda şi ridicarea abonamentelor se pot face doar în data de 27 septembrie 2019.

Atenţie! Nu se eliberează abonamente în ziua partidei!

Spectatorii care doresc să achiziţioneze abonamente trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in momentul ridicării acestora. De asemenea, pentru această partidă, clubul pune la dispoziţia spectatorilor următoarele categorii de bilete: Peluze: 5 lei; Tribuna II: 8 lei; Tribuna I: 10 lei; Tribuna 0: 15 lei.

Biletele se pot achiziţiona vineri şi sâmbătă de la următoarele case de bilete:

– Poarta principală de acces în Parcul Crâng — 2 case (o casă deschisă vineri între orele 10.00 — 18.00, cu 2 operatori; ambele deschise în ziua meciului, între orele 08:00 — 11:00, cu 4 operatori)

– Poarta 1 (Piața Crâng) — 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 08:00 — 11:00)

– Poarta 2 (Electrica) — 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, intre orele 08:00 — 11:00)

– Relaţii Clienţi sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău

— o casă (deschisă zilnic între orele 10.00 — 22.00).

Biletele (nu şi abonamentele!) pot fi procurate şi online de la adresele: www.entertix.ro şi www.myticket.ro, spectatorii având obligaţia de a se prezenta la portile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiţii pentru a fi citit de terminalele de acces.

Pentru îmbunătăţirea desfăşurării evenimentelor sportive care se vor desfăşura la stadionul „Gloria” Buzău, clubul din Crâng a impus un set de măsuri organizatorice necesare. Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porţi:

  • Poarta 1 (Piața Crâng) : Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 2 (S.C. Electrica): Acces Peluza nr.2; Acces Tribuna nr.2
  • Poarta 3 (Stadion „Metalur): Acces galeria echipei oaspete; Acces persoanele cu dizabilităţi
  • Poarta 4 (Pădure Crâng): Acces Peluza nr.1; Acces Tribuna nr.0; Acces Tribuna VIP nr.l; Acces Tribuna VIP nr.2; Acces Presă (numai pe baza ecusonului de acreditare de culoare albastră); Acces galeria echipei gazdă.

Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceştia să fie însoţiţi de un adult.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: