Handbal Club Buzău: Înfrângere în ultima etapă a campionatului, dar o clasare meritorie

Handbal Club Buzău – Handbal Club Dobrogea Sud Constanța: 27-30 (15-15)

Handbal Club Buzău nu a reușit să contrazică pronosticurile în ultima etapă a campionatului Ligii Naţionale de handbal masculine. După ce au învins surprinzător CSM București,  acum 2 zile, buzoienii au încheiat Liga Zimbrilor cu o înfrângere, 27-30, în meciul cu Handbal Club Dobrogea Sud Constanța. Partida a avut loc, ieri după-amiază, în Sala Rapid din Capitală.

Înfrângerea buzoienilor în fața echipei din Constanța s-a conturat după un joc echilibrat, controlat însă de dobrogeni,  care au știut să gestioneze momentele dificile pentru a rămâne la conducerea partidei. De la 15-15 la pauză, constănţenii au accelerat la 20-17, în minutul 39. Renaud a egalat pentru Handbal Club Buzău, 20-20, însă, Esteki, Broască şi Roşca i-au ţinut pe buzoieni la un gol până în minutul 55 (25-26), când Ignat şi Komogorov, cu două reușite consecutive, au punctat pentru desprinderea decisivă a constențenilor. Scor final, 30-27 pentru Dobrogea Sud Constanța.

În ciuda acestei înfrângeri, Handbal Club Buzău a încheiat sezonul pe locul 7, cel mai bun sezon de la promovarea în Liga Naţională!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: