Handbal Club Buzău pleacă în Ardeal cu gândul la victorie

 

Partidă importantă, în weekend, pentru Handbal Club Buzău.

Duminică seară, de la ora 17.00, în Sala „Horia Damian” din Cluj Napoca, Handbal Club Buzău o va întâlni pe Universitatea Cluj, formaţie retrogradată sezonul trecut, dar invitată de Federaţie în locul celor de la Szejke Od. Secuiesc, care au renunţat la Liga Naţională după promovare. Invitaţia a venit în condițiile în care „U” Cluj a încheiat turneul de promovare/retrogradare desfăşurat la Turda, pe locul 3, la egalitate de puncte cu CSU Suceava şi CSM Bacău şi a reprezentat prima opţiune într-o astfel de conjunctură.

Surclasată la debut, pe teren propriu, de CSU Suceava (28-37), echipa clujeană a obţinut etapa următoare, tot acasă, o victorie surprinzătoare, 20-19 cu Timişoara, pentru ca mai apoi să cedeze clar, 27-36 la CSM Bucureşti. Clujenii mai au un eşec, suferit în faţa lui Dinamo, într-un meci devans.

Până acum, Handbal Club Buzău și Universitatea Cluj s-au întâlnit în Liga Naţională în cinci partide directe, toate fiind câştigate de echipa buzoiană. Formația antrenată de Pero Milosevic nu are decât varianta victoriei în condițiile în care, etapa trecută, buzoienii au fost învinși de CSM Focşani, chiar în Sala Sporturilor.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: