HANDBALISTE 4 X 4: ŞTIINŢA BUCUREŞTI – SCM GLORIA BUZĂU 22-32!

    „Derby doar pe hârtie” este o sintagmă din lumea sportului care se potriveşte perfect pentru meciul pe care echipa de handbal feminin de la SCM Gloria Buzău l-a disputat sâmbătă dimineaţă, în Capitală, în faţa Ştiinţei Bucureşti. Considerată ca fiind o rivală de luat în seamă de echipa buzoiană în lupta pentru promovarea directă în Liga Naţională, formaţia bucureşteană n-a reuşit să deranjeze în vreun fel jocul excelent prestat de elevele lui Romeo Ilie.

Dacă la pauză mai existau ceva dubii („doar” 14-10 pentru SCM Gloria), acestea s-au risipit complet în primele minute din partea secundă, când buzoiencele au început să se desprindă pe tabelă, care s-a oprit, după 60 de minute, la un categoric 32-22 pentru SCM Gloria! Marcatoare pentru trupa lui Romeo Ilie au fost Horjea – 10 goluri, Ciuplea – 9 goluri, Vlad – 8 goluri, Mureş şi Ionescu – cîte 2 goluri şi Drugău – 1 gol.

Profitând şi de pauza avută de HCF Piatra Neamţ în această etapă, echipa buzoiană s-a instalat solitar la şefia clasamentului, cu 12 puncte din tot atâtea partide. SCM Gloria va sta, la rândul ei, în următoarea rundă, programată miercuri şi va juca din nou sâmbătă, la Sala Sporturilor, cu Steaua Bucureşti.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: