Meci extrem de important pentru handbalistele Gloriei Buzău

Sursa foto: SCM Gloria Buzău handbal

Handbalistele Gloriei Buzău vor întâlni astăzi, de la ora 18:00, pe teren propriu, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, formația CSM Corona Brașov, într-un meci contând pentru etapa a VII-a din Liga Florilor. Clubul din Crâng pune la dispoziția spectatorilor bilete la prețul de 10 lei. Acestea pot fi achiziționate de la următoarele case de bilete:

– Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – o casă (deschisă luni între orele 10.00 – 18.00, cu un operator și marți, între orele 10:30 – 18:30, cu 2 operatori).

– Ghișeul Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – o casă (deschisă între orele 10.00 – 22.00).

Clubul oferă bilete gratuite copiilor cu vârsta până în 10 ani. Aceștia trebuie însoțiți obligatoriu de un adult, iar locurile rezervate acestora vor fi în sectorul D, rândurile 10, 11 și 12 (însoțitorul va plăti bilet întreg iar copilul va primi loc lângă acesta). Biletele pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la intrarea în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiții, pentru a fi citit de terminalele de acces.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: