Noi medalii la oină pentru râmniceni!

Noi performanțe pentru școala de oină din Rm. Sărat. La fazele finale ale Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, echipa de fete a Colegiului Naţional „Alexandru Vlahuţă” a cucerit titlul de vicecampioană naţională şi medaliile de argint, iar cea de băieţi de la Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” locul 3 şi medaliile de bronz.

Faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la oină pentru licee, la fete, a avut loc la Dej, în perioada 13-15 mai. Pentru tinerele sportive de la Colegiul Naţional „Alexandru Vlahuţă” din Rm. Sărat a fost prima participare la o astfel de competiţie. Chiar și așa, râmnicencele au fost învinse abia în finală de reprezentanta judeţului Dolj, echipă cu fete legitimate la senioarele de la Progresul Băileşti.

Şi în întrecerea masculină, participarea a fost în premieră. Băieţii de la Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” din Rm. Sărat au fost prezenţi, în acelaşi interval, 13-15 mai, la faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la oină pentru licee de la Mioveni. La prima lor prezenţă, tinerii râmniceni s-au clasat pe locul 3 şi s-au întors acasă cu medaliile de bronz.

Ca recunoaștere a performanțelor obținute în ultima perioadă, în special de sportivii Clubului Sportiv Municipal, Rm. Sărat va deveni, luna viitoare, capitala oinei feminine româneşti! Cea mai importantă competiţie internă, Campionatele Naţionale la toate categoriile de vârstă, va avea loc pe Stadionul „Olimpia”, în intervalul 19-24 iunie.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: