PESTE 500 DE PARTICIPANŢI, LA TROFEUL BALCANIC FEMI-SPORT – BUZĂU -2017

    Buzăul a fost gazda unui important concurs internaţional de majorete, gimnastică aerobică şi gimnastică ritmică. La evenimentul organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul Pentru Toţi Buzău sub patronajul Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, au participat sportivi din România, Bulgaria şi Republica Moldova. Şi de această dată, AJSPT a bifat o reuşită organizatorică, concursul fiind apreciat ca unul dintre cele mai frumoase din ţară.

Trofeul Balcanic Femi-Sport – Buzău – România 2017 a reunit 34 de echipe şi peste 500 de participanţi din Buzău, Bucureşti, Prahova, Brăila, Galaţi, Tulcea, Târgu Mureş, Cluj, Argeş, Neamţ, Constanţa, Republica Moldova şi Bulgaria. Cu toţii şi-au dat întâlnire, la sfârşitul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi” la una dintre cele mai îndrăgite competiţii de gen din ţară: Festivalul Balcanic Femi-Sport.

Concursul, destinat sporturilor de expresie feminine (majorete, gimnastică ritmică şi gimnastică aerobică), a fost deschis de prof. Mihaela Bălăceanu, preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul Pentru Toţi Buzău, care le-a avut alături pe Florina Stoian, inspector general al IŞJ Buzău şi Veronica Trandafir, inspector şcolar la IŞJ. Festivitatea de deschidere a fost precedată de o paradă a costumelor, moment în care participanţii au defilat prin faţa publicului, prezent în număr mare la Sala Sporturilor.

La finalul concursului, ce a fost un adevărat spectacol, organizatorii au acordat premii, care au fost adjudetcate de cele mai bune echipe de majorete şi gimnaste prezente la competiţie. Printre cîştigători se numără Echipa Nobless-Locul 1 şi Echipa Onix Minion-Locul 2.

“Și suntem CAMPIONI !!!
Echipa NOBLESS Locul 1
Echipa ONIX MINION Locul 2
De fel nu folosesc cuvinte MARI pentru că, personal, fac parte din ,,generația NADIA COMANECI,,…Generație care nu primea nimic decât pe măsura muncii și efortului depus…Dar vremurile s-au schimbat puțin și iată că poți deveni campion doar dacă îndeplinești 3 condiții : perseverență, responsabilitate și dragoste pentru frumos. Perseverența este a copiilor care iau în serios ora de dans, responsabilitatea este a părintelui și a profesorului, iar dragostea este reciprocă, pentru că, metaforic vorbind ,,unde dragoste nu e…nimic nu e…,, și acest triunghi: părinte, copil, profesor nu ar deveni o PIRAMIDĂ cu FORȚE BENEFICE propice realizării a ceva frumos și constructiv …. Această unire de forțe i-a transformat, la Festivalul Balcanic Femi-Sport pe toți copiii AJSPT Buzău participanți în competiție în MICI CAMPIONI (ținând cont că acest concurs a fost de nivel internațional) De fapt am reușit această performanță ÎMPREUNĂ și pentru acest lucru VĂ MULȚUMIM TUTUROR….părinți, copii, voluntari…!” au transmis, prof. Mihaela Bălăceanu şi prof. Georgiana Penescu de la AJSPT Buzău.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: