Rezultate deosebite pentru sportivii buzoieni, la Campionatul Naţional de Clase Valorice, din Bucureşti

Sursa foto: Vibe Dance Studio

Rezultate deosebite pentru sportivii Vibe Dance Studio la Campionatul Naţional de Clase Valorice în Dans Sportiv. Două perechi legitimate la clubul buzoian s-au evidenţiat cu rezultate foarte bune, acestea calificându-se în finală, respectiv în semifinală. Este vorba despre perechile formate din Eduard Rusu şi Alessia Cristea, locul 4 în Finala Campionatului de Clasă D 10-11 ani şi Tudor Oprea şi Daria Clopoţel, locul 10 în Semifinala Campionatului de Clasă Hobby, 6-9 ani. Competiţia, care a a avut loc la Bucureşti în acest weekend, reuneşte la start cei mai buni sportivi din toată ţara, numărul de perechi participante la fiecare categorie fiind unul însemnat. O participare numeroasă face ca nivelul şi gradul de dificultate al competiţiei să fie deosebit de ridicate. Iată rezultate tuturor sportivilor legitimaţi la Vibe Dance Studio:

  • Eduard Rusu şi Alessia Cristea  – locul 4 în finala Campionatului de Clasă D 10 – 11 ani – 15 perechi la startul competiţiei.
  •  Tudor Oprea şi Daria Clopoţel – locul 10 în semifinala Campionatului de Clasă Hobby 6 -9 ani  – 32 perechi concurente.
  • Matei Pandele şi Alexia Drăgulin  – locul 14 – Campionat de Clasă D 10-11 ani
  • Andrei Bănică şi Andrada Chiriazi – locul 21 – Campionat de clasă E 10-11 ani – 42 perechi concurente
  • Vlad Galeş şi Miruna Corbu  – locul 26 la Campionatul de Clasă D 14-15 ani – 34 perechi la startul cometiţiei.
Sursa foto: Vibe Dance Studio

Meritul este, în primul rând al sportivilor pentru munca depusă pe tot parcursul vacanţei de vară şi nu numai. Pregătirea în, şi pentru performanţă în orice domeniu, trebuie să fie continuă şi constantă, doar aşa progresul este garantat. La rezultatele obţinute şi-au adus aportul în mod deosebit şi antrenorii sportivilor de performanţă, Alin Ion şi Alexandra Darie, dedicaţi întru totul sportivilor care practică dansul sportiv, fuziunea perfectă între artă şi sport. Cu experienţă proprie din viaţa de sportiv, cu entuziasmul tinereţii şi dragoste faţă de copii, cei doi tineri împărtăşesc aceeaşi pasiune cu elevii lor sportivi, aceea pentru acest sport minunat, iar cei care cred şi urmează drumul deschis în paşi de dans se remarcă în competiţiile de profil din ţară şi nu numai.

De apreciat este şi meritul părinţilor care susţin din toate punctele de vedere pasiunea copiilor lor. Vibe Dance Studio activează în comunitatea buzoiană de 18 ani,  oferă cursuri de dans pentru dansatori de toate nivelurile şi pune accent pe o dezvoltare corectă şi completă a celor care vor să părundă în lumea fascinantă a dansului sportiv. Clubul se adresează tuturor părinţilor care doresc pentru copii o educaţie complementară prin artă, sport şi disciplină. Oricare ar fi scopul, activităţi de mişcare, dezvoltare, alternativă activă în detrimentul sedentarismului sau înalta performanţă, Clubul Sportiv Vibe Dance Studio Buzău este alegerea potrivită.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: