Ruşine, nici măcar umilinţă: Gloria – Călăraşi 0-4!

faza gloriaGloria şi-a luat adio de la orice şansă de a mai prinde un loc în play-off în cel mai urît mod cu putinţă! Fotbaliştii buzoieni au fost pur şi simplu de nerecunoscut în partida de sîmbătă, din Crîng, în faţa Dunării Călăraşi, una pe care ar fi trebuit neapărat s-o cîştige pentru a mai păstra şanse. Demotivaţi complet, lucru recunoscut după joc şi de antrenorul Viorel Ion, jucătorii Gloriei au fost carne de tun pentru formaţia din Călăraşi, e adevărat, una dintre forţele campionatului şi candidată certă la barajul pentru promovarea în Liga 1. A fost, practic, o continuare a coşmarului din meciul tur, cînd Dunărea s-a impus cu un neverosimil 8-0, de data aceasta însă călărăşenii fiind mai miloşi şi scuturînd poarta buzoiană de numai…4 ori (Balint 15, Kanda 39, Vădrariu 68 şi 86).

Cred că este clar că nu mai este nici o motivaţie. În momentul acesta, jucătorii Gloriei Buzău nu mai au nici o motivaţie şi din păcate, chiar şi eu, care mă ştiţi că-s un antrenor coleric, am ajuns să le dau dreptate. Ce să vă mai spun? Că ne împrumutăm de arbitraj? Asta a rămas singura satisfacţie, că are loc jocul! Jucătorilor ce să le mai reproşez, dacă n-au luat nici un ban de atîta timp? Ştiţi cum e situaţia în momentul acesta, că am ajuns să facem haz de necaz: oraşul se face că ne plăteşte, Ion Viorel se face că-i antrenează, iar jucătorii se fac că joacă! – Viorel Ion, antrenor Gloria, după meciul de sîmbătă.

După eşecul de sîmbătă, Gloria a rămas în continuare pe locul 8, la 8 puncte de poziţiile de play-off, cu doar 3 etape rămase de disputat din sezonul regulat. Runda viitoare, una intermediară, echipa buzoiană va evolua miercuri, de la ora 15.00, în deplasare cu CS Baloteşti. După aceea, sîmbătă, în penultima etapă din prima parte a campionatului, Gloria va primi în Crîng vizita Daciei Brăila, partidă care se va juca în nocturnă, de la ora 19.00.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: