Tânărul mort sâmbătă în accidentul de pe DN 2 E85, la ieșire din Rm. Sărat, era arbitru de fotbal și trebuia să se căsătorească la sfârșitul acestei săptămâni

Arbitrul-Răzvan-IlincaLumea sportului este din nou în doliu. Tânărul decedat sâmbătă în urma accidentului de circulație produs pe DN 2 E 85, în zona Hanului Carpatin, era arbitru de fotbal. Răzvan Ilinca, în vârstă de 26 de ani, era unul dintre tinerii arbitri alexăndreni care părea să se evidenţieze prin prestaţiile sale, a fost implicat într-un tragic accident rutier, în apropiere de localitatea Râmnicu Sărat (judeţul Buzău), decedând ulterior, mașina pe care o conducea fiind izbită violent de un șofer din Săcele, județul Brașov, intrat pe contrasens după ce a vrut să evite o altă mașină. Tânărul arbitru era însoțit de tatăl său şi încă o persoană, care însă au fost salvate, deşi a fost nevoie de echipajul de la Descarcerare pentru a-i elibera din maşină.
Arbitrul Răzvan Ilinca avea 26 de ani, era arbitru de peste cinci ani şi făcea parte din lotul de perspectiva la nivel judeţean. El îşi întemeiase recent o familie, iar la sfârşitul săptămânii urmă să facă nuntă.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: